Officiële opening nieuwbouw
Den Haag

Officiële opening nieuwbouw in Den Haag

De opening van de nieuwbouw is voor jouw organisatie de opmaat tot een nieuwe periode. Om dit belangrijke feit te markeren, kun je kiezen voor een officieel openingsmoment. Waarom dan niet zorg uit handen geven aan experts? Buro NSign is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve communicatie. Met onze ondersteuning kan de nieuwbouw op spetterende wijze in gebruik worden genomen.

De opening: een evenement van formaat

Buro NSign werkt anders dan andere evenementenbureaus. Wij creëren een evenement van formaat, gaan voor een exclusieve aanpak. De opening van jouw nieuwbouw is maatwerk dat we tot in perfectie creëren. Doorgaans verwerken we veel interactieve elementen in onze programmering. Wij dompelen het publiek onder in een beleving van formaat. Voor de regio Den Haag kunnen wij met je meedenken over:

  • Een prikkelende opening op één dag
  • Een stijlvol meerdaags event
  • De inzet van je eigen gebouw/locatie
  • De inzet van een luxueus complex met partytenten

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, wij vertellen je er graag over!

Alle ins en outs van jouw officiële opening

Is je interesse gewekt? Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij kunnen onder meer de Rabobank, de NS en AFAS tot onze opdrachtgevers rekenen. Ben jij een ondernemer in Den Haag en wil je jouw merk extra onder de aandacht brengen? Buro NSign gaat graag met je in gesprek over de officiële opening van jouw nieuwbouw.