Officiële opening nieuwbouw Rotterdam

Opening nieuwbouw in Rotterdam

De nieuwbouw in Rotterdam is opgeleverd, het interieur is glanzend gepoetst. Jouw organisatie staat aan de vooravond van een nieuwe periode. Wil je dit bijzondere feit in jullie geschiedenis op een passende manier markeren? Denk dan eens aan een officieel openingsmoment. Buro NSign creëert met succes de verbinding tussen mens en missie. Sinds 25 jaar ondersteunen wij organisaties bij het versterken van hun merk. Wij nemen je al het werk uit handen en verzorgen een fantastische opening van de nieuwbouw.

De Opening

Buro NSign werkt nét even anders dan andere evenementenbureaus. Onze specialiteit? Events waarbij live communicatie een grote rol speelt. De bezoekers worden na de officiële opening op aansprekende wijze in beweging gebracht. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben wij binnen de regio Rotterdam de beschikking over:

  • Een prikkelende opening op één dag
  • Een stijlvol meerdaags event
  • De inzet van je eigen gebouw/locatie
  • De inzet van een luxueus complex met partytenten

Rotterdam is de stad van de vernieuwing, wij creëren een openingsmoment dat daarbij past. Dit alles doen wij voortdurend in overleg met jou, wij leveren altijd maatwerk. Samen gaan we voor De Opening, iets waar alle bezoekers met veel plezier op terug zullen kijken.

Opties voor een openingsmoment bespreken?

Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij kunnen onder meer de Rabobank, de NS en AFAS tot onze opdrachtgevers rekenen. Ben jij een ondernemer in Rotterdam en wil je weten wat er tot de mogelijkheden behoort? Buro NSign gaat graag met je in gesprek over de officiële opening van jouw nieuwbouw.