Private party Noord-Holland

Private party’s in Noord-Holland: Buro NSign

Wil je op een zorgeloze manier genieten van feestelijkheden in besloten kring? Quality time hebben, relaxed kunnen proosten met jouw intimi? Geen regelstress hebben vantevoren? Denk dan eens aan een volledig verzorgde private party. Bij Buro NSign weten we van de hoed en de rand: wij maken al 25 jaar naam in de evenementenbranche. Wij verzorgen mega-events, maar vinden een exclusief aanbod voor kleinere gezelschappen zeker zo belangrijk. Onze private party’s zijn intussen befaamd in de gehele regio Noord-Holland.

Jouw private party, op maat gesneden

Hoe jouw private party eruit komt te zien, is aan jou. Wij creëren in overleg met jou een programma op maat. Een verjaardagsfeest of een babyshower, voor een tiental of juist tientallen genodigden, alles is mogelijk. Ons doel is dat jij samen met jouw gasten optimaal kunt genieten. De keuze is ruim, ons uitgebreide netwerk in Noord-Holland geeft ons de beschikking over:

  • Passende aankleding en verlichting
  • Luxueuze hapjes en drankjes, desgewenst in een speciaal thema
  • Sfeervolle achtergrondmuziek
  • Een DJ
  • Live muziek
  • Een speech of een kort optreden

Bij onze private party’s is alles bespreekbaar. Wij werken altijd binnen de grenzen van het beschikbare budget, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over private party’s?

Wil jij weten hoe jij jouw private party kunt opluisteren? Op onze website kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij kunnen onder meer de Rabobank, de NS en AFAS tot onze opdrachtgevers rekenen. Buro NSign ondersteunt ook kleinschaliger projecten in Noord-Holland en daarbuiten. Elk evenement is voor ons van grote waarde. We verwelkomen je graag bij Buro NSign!