Speciaal entertainment
Noord-Holland

Buro NSign, voor speciaal entertainment

Ben je een ondernemer in Noord-Holland en wil je jouw merk graag versterken? Wil je je zakenrelaties in het zonnetje zetten met een catchy event of een intensieve tweedaagse? Buro NSign creëert een exclusief programma voor elke gelegenheid, of die nu groots of juist wat bescheidener is. Wij zijn een entertainmentbureau met 25 jaar ervaring in de creatieve communicatie. Ons motto: ‘Wij willen in contact komen met de mens, het product en de missie’.

Speciaal entertainment creëren we samen

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking. We gaan van start met het bepalen van het doel, een eerste ruwe opzet van het event. Daarna maken we de afweging: met welk type entertainment zetten we de ultieme sfeer neer? Waar wordt jouw doelgroep door geïnspireerd, gemotiveerd? Wij gaan voor live entertainment dat deelnemers activeert. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wervelende dinnershows
  • Lezingen à la TedX
  • Live performances met dans, muziek of theater
  • Modeshows
  • Interactieve clinics of seminars

Ons netwerk binnen de evenementenbranche is enorm, wij gaan alleen voor topentertainment. Graag informeren wij je over de mogelijkheden voor de regio Noord-Holland.

Enthousiast geworden?

Wil jij graag de mogelijkheden voor speciaal entertainment verkennen? Op onze webpagina kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij kunnen onder meer de Rabobank, de NS en AFAS tot onze opdrachtgevers rekenen. Noord-Hollands entertainment van topniveau boek je bij Buro NSign.