Private party Het Gooi

Gooise private partytime!

Heb je iets te vieren in de privésfeer? Wil je quality time hebben om te kunnen proosten met jouw intimi? Zorgeloos kunnen genieten zonder rompslomp vooraf? Overweeg dan eens een volledig verzorgde private party. Buro NSign is al 25 jaar zeer succesvol in de evenementenbranche. Naast onze grote events hechten wij veel waarde aan een exclusief aanbod voor kleinere gezelschappen. Onze private party’s zijn intussen bekend bij een brede klantenkring in Het Gooi.

Private party op maat

In overleg met jou gaan we aan de slag. Wij kunnen een volledige private party creëren, of je nu een spetterend verjaardagsfeest of een gouden bruiloft viert. Afhankelijk van het aantal gasten en jouw wensen stellen we een programma op maat samen, zodat iedereen optimaal kan genieten. Ons uitgebreide netwerk geeft ons onder meer de beschikking over:

  • Passende aankleding en verlichting
  • Luxueuze hapjes en drankjes, desgewenst in een speciaal thema
  • Sfeervolle achtergrondmuziek
  • Een DJ
  • Live muziek
  • Een speech of een kort optreden

Geef je voor jouw private party de voorkeur aan één onderdeel? Alles is bespreekbaar, en wij werken altijd binnen de grenzen van het beschikbare budget.

Onze website vertelt je meer

Wil jij met ons de mogelijkheden voor jouw private party onderzoeken? Op onze website kun je ons uitgebreide portfolio vinden. Wij kunnen onder meer de Rabobank, de NS en AFAS tot onze opdrachtgevers rekenen. Buro NSign ondersteunt ook kleinschaliger projecten in Het Gooi en daarbuiten. Elk evenement is voor ons van grote waarde. Graag tot ziens bij Buro NSign!